Saunatar Elite 27 (1-hengen)

Etusivu > Infrapunasaunat > Kylpyhuoneeseen > Saunatar Elite

Saunatar Elite 27 (1-hengen)
Saunatar Elite 27 (1-hengen)
Saunatar Elite 27 (1-hengen)
Saunatar Elite 27 (1-hengen)
Saunatar Elite 27 (1-hengen)
Tuotekoodi
100141
Valm. tuotekoodi
Elite 27
Saatavilla
Loppuunmyyty!
Toimituskulut
Bambulattia Elite 27
Bambulattia Elite 27
+169,00 €
Ei varastossa

Tyylikäs bambulattia, joka on yhteensopiva mallin Saunatar Elite 27 lattialle. Bambulattiaritilällä viimeistelet Eliten suihku- ja saunatilan entistä miellyttävämmäksi kokemukseksi.

Muistathan välillä nostaa ritilää käytön jälkeen kuivumaan, jotta vesi ei pääse seisomaan sen alla pitkiä aikoja.

1 499,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
2 999,00 €
alennus
50 %
säästö
1 500,00 €

Ei tilattavissa

Saunatar Elite 27 on kompaktin kokonsa vuoksi säästävin ja yleisin valinta niihin kylpyhuoneisiin, joissa ahtaat tilat ovat ongelma.
Tämä pienin malli ei häpeile ulkonäkönsä tai ominaisuuksiensa puolesta isompien suihkukaappien rinnalla. Tästä pienimmästäkin mallista löytyvät kaikki samat ominaisuudet kuin muistakin Elite-malleista ja vartalosuihkuja on jopa enemmän kuin Elite 63 ja 66:ssa.

Suihkukaappi:
- Eurooppalaisen standardin mukainen EN-tyyppihyväksytty hana (ääniluokka II)
- Käsisuihku hierovalla ja tavallisella vesisuihkulla
- Sadesuihku katossa
- Sadesuihkun keskellä kaunis LED-monivärivalaisin
- Monivärivalaisimesta voit käyttää kirkasta, punaista, vihreää tai sinistä valoa
- Suunnattavat hierontajetit 8 kpl. Hieroville suihkuille ei ole omaa kompressoria, vaan ne toimivat vesijohtoverkon paineella

Infrapunasauna:
- Edustaa alan uusinta teknologiaa
- Vesitiiviit punalasilämmittimet 6 kpl, joiden lämmitysteho on yhteensä 1 350 W
- Lämpiää hyvin nopeasti: käyttövalmis jopa alle 5 minuutissa. Energiataloudellinen, pitkäikäinen ja tehokas lämmitys, alkaa lämmittää saunojaa heti
- Lämpötila on säädettävissä välille 35 - 60 °C. Käyttösuositus on n. 45 °C. Automatiikka pyrkii pitämään asetetun lämpötilan +/- 2 °C tarkkuudella. Infrapuna ei lämmitä niinkään ilmatilaa, vaan kohteen eli saunojan. Ilman lämpö syntyy kun lämmittimet luovuttavat lämpöä sekä käyttämällä höyrytoimintoa.
- Infrapunaa voidaan käyttää samanaikaisesti suihkun, mutta ei höyryn kanssa (automatiikka ei salli jottei virrankulutus ylity 16A)
- Piristää, rentouttaa, antaa elinvoimaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja vaikuttaa terveyttä edistävästi muun muassa poistamalla kuona-aineita elimistöstä

Höyrysauna:
- Tehokas 3kW höyrygeneraattori
- Toimintavalmis parissa minuutissa
- Höyrytoimintoa voidaan käyttää samanaikaisesti suihkun, mutta ei infrapunan kanssa (automatiikka ei salli jottei virrankulutus ylity 16A). Höyrytoiminnon voi kytkeä päälle välittömästi infrapunasaunan sammuttamisen jälkeen
- Rentouttava, miellyttävä ja hyväksi hengityselinten terveydelle
- Höyrysuuttimeen voidaan laittaa tuoksupatruuna (ostettava erikseen)

Ulkoiset ominaisuudet ja verhoilu:
- Koko 90 x 90 x 215 cm
- Runko on tyylikästä alumiinia
- Lattia ja katto ovat valkoista kylpyhuoneakryylia
- Ovi ja seinät ovat karkaistua turvalasia 
- Pariovet (n. 60 cm/ovi) kirkasta karkaistua turvalasia
- Sivuseinät maitolasia
- Mukana tuleva irtoistuin on bambua ja kromattua terästä (**HUOM** Kuvassa oleva istuin on poiketen kokonaan bambua)
- Mukana tulee myös peili

Muut ominaisuudet ja tiedot:
- Tyylikäs kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli, josta toimintojen ohjaaminen on yksinkertaista
- Ohjauspaneelissa on soitin, joka toistaa mp3- ja CD-tiedostoja, radiota sekä Bluetooth yhteys
- Liitäntä USB-muistitikulle, levyasemalle tai CD-soittimelle on kuivalla puolella. Voit esimerkiksi ladata muistitikulle haluamaasi musiikkia ja jättää sen katolle tai laitteen taakse, jolloin voit kylpiessäsi soittaa ohjauspaneelista mieleistäsi musiikkia
- Katossa on ilmanpoistotuuletin, jota käytetään ohjauspaneelista

Infrapuna-höyrykaapilla on 24 kk takuu yksityiskäytössä, ammattikäytössä 6 kk ja CE-hyväksyntä. Laite ei tarvitse rakennuslupaa, koska se on ulkoinen rakennelma (vastaavasti kuten esimerkiksi pesukone) eikä tilan vesieristyksiin kajota. Toimitetaan kolmessa kuljetuslaatikossa kasattavina osina.

Pakkauskoot ovat:
211,5cm x 58cm x 26cm (46 kg)
206,5cm x 66cm x 16cm (73 kg)
96cm x 96cm x 26cm (42 kg)

Ylimääräistä asennustilaa tarvitaan yläpuolelle vähintään 5 cm. Tyypillisesti sauna kasataan keskemmällä huonetta jotta kasauksen aikana on pääsy kaapin molemmille sivuille että taakse, aina sen verran siirtelemällä tai pyöräyttämällä paikallaan. Lopuksi kaappi siirretään lopulliseen sijoituspaikkaan. Mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

Infrapuna-höyrykaappi tarvitsee kolme liitäntää: vesi-, viemäri- ja sähköliitännän. Asennetaan suihkusekoittajan tilalle kuuma- ja kylmävesiliitäntään. Pohjaelementissä oleva laskuputki asetetaan lattiakaivoon ja töpseli pistorasiaan.

Huom! Hana on Eurooppalaisen standardin mukainen EN-tyyppihyväksytty hana (ääniluokka II). Hanan tyyppihyväksyntä on välttämättömyys esimerkiksi useimpien vakuutusyhtiöiden korvauksille vesivahinkotapauksissa.

Tilaa nyt heti oma infrapuna-höyrysauna erittäin kilpailukykyiseen hintaan, niin samalla nostat todella asumismukavuutta, kylpyhuoneesi tasoa ja asuntosi arvoa!

tech

Sinua saattaisi kiinnostaa

Asennuspalvelu Elite
100045
Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta... 
720,00 €
tech
Maksutavat