Asennuspalvelu Elite

Etusivu > Asennuspalvelu

Asennuspalvelu Elite
Tuotekoodi
100045
Ilman apumiestä
Mukana apumies
+240,00 €
720,00 €
sis. ALV 24,00 %

Ei tilattavissa

Asennuspalvelu Elite infrapuna-höyrykaapin tilaajalle. Asennuspalvelu sisältää tuotteen asentamisen käyttövalmiiksi. Elite-mallin asennuspalvelun urakkahinta on laskettu 12 työtunnin ja 60 euron tuntiveloituksen mukaan.

Asennuspalvelun ehtona on, että asiakkaan puolelta on yksi henkilö mukana avustamassa asennuksen aikana ja samalla tutustumassa tuotteeseen. Asennuspalvelu voidaan tilata vain Suomeen poislukien Ahvenanmaa. Asennuspalvelusta on syytä muutenkin kysyä aina tarkemmin ennen tilaamista tapauskohtaisesti eri asuinalueiden mukaan, koska emme takaa saatavuutta kaikille alueille kaikkina ajankohtina.

Asennuspalvelu ei sisällä LVIS-töitä eli tilassa tulee olla valmiina vesi-, sähkö- ja viemäriliitännät tai ne voidaan erikseen sovittaessa tehdä laskutettavana lisätyönä.

Jos et halua itse olla lainkaan paikalla asennuksessa, voit tilata asennuspalvelun lisämaksusta myös siten, että asentajalla on mukanaan apumies.

Asennuspalvelu on kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen. Voit vuonna 2022 asennustyön osuudesta ilmoittaa 40% vähennyksen verotukseesi. Tarkemmat ehdot kotitalousvähennyksestä löydät verottajan sivulta alla olevasta linkistä.
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

tech
tech
Maksutavat