Saunatar on koko perheen juttu

Saunatar Family Saunatar mahtuu pieneenkin tilaan. Kylpyhuoneremontin yhteydessä porealtaan tilalle Saunatar infrapuna- ja höyrysaunakaapin hankkinut kolmihenkinen perhe on päätökseensä tyytyväinen. Uudenlaista saunomisen iloa kokevat niin vanhemmat Aila ja Mika kuin 7-vuotias Samuli-poika.

Alkuvuodesta 2016 suunniteltu kylpyhuoneremontti sai aktiivisen perheenäidin pohtimaan perinteisten ratkaisujen sijaan uusia, rentouttavia ja spa-tunnelmaa tuovia ratkaisuja. Paljon lämpimissä maissa matkustava perhe nauttii kylmässä Suomessa erityisesti saunomisesta.

 

Tutkin internetistä pienehköön kylpyhuonetilaan mahtuvia ja nykyaikaisia vaihtoehtoja. Kiersin aikani myös kauppoja ja messuja, kunnes löysin etsimäni tuotteen, kahden hengen Saunatar Elite 72 infrapuna- ja höyrysaunan lasisessa suihkukaapissa. Lopullisen ostopäätöksen tein, kun pääsin katsomaan tuotetta esittelykohteeseen, Aila muistelee.

 

Hankinta osoittautui onnistuneeksi, sillä nyt Saunattaresta nauttii koko perhe. Helppohoitoinen ja käytännössä aina valmis Saunatar sopii omistajiensa liikkuvaan ja aktiiviseen elämänrytmiin enemmän kuin hyvin. Siellä rentoutuvat sekä liikunnasta ja kuntosalista pitävät vanhemmat että jalkapalloa, karatea ja judoa harrastava jälkikasvu.

 

Tällä hetkellä pääsemme Saunattaren hoivaan pääasiassa viikonloppuisin, koska asumme arkisin toisessa asunnossamme Helsingissä. Kun jälleen vietämme kesää täällä Itä-Uudellamaalla, uskon että käymme saunassa vähintään joka toinen päivä. Odotamme toki sitäkin, että pääsemme nauttimaan Saunattaren intiimistä tunnelmasta myös syysiltojen hämärtyessä, Aila jatkaa.

Iloisia yllätyksiä

Olen perinteinen saunoja, ja aluksi epäilin, millaisen laitteen vaimo on mahtanut ostaa. Jo ensimmäisen saunomisen jälkeen totesin, että rahat eivät menneet hukkaan. Höyry on mukava lisä infrapunaan, itse hikoilen höyryssä huomattavasti enemmän kuin tavallisessa saunassa. Myös infrapunasauna jättää sopivasti rentoutuneen olon, ja siellä poikamme Samuli viihtyy parhaiten. On hienoa, että mahdumme kaikki kerralla mukaan, ja että suihku on samassa tilassa. Tyylikkään valaistuksen ohella tunnelmaa kohottaa laadukas äänentoisto, ja infrapunasaunasta on helppo katsella ohjelmia kylpyhuoneen seinälle kiinnittämältäni 18.4 tuuman Galaxy View tabletilta, Mika kertoo.

 

Perheen sauna on toistaiseksi pysynyt oletusasetuksissa, ja saunomaan on menty käytännössä heti napin painalluksen jälkeen.

 

Ohjeissa suositellaan odottamaan, mutta mielestämme Saunatar tuntuu heti käyttövalmiilta. Infrapunasaunassa viihdymme puolesta tunnista 45 minuuttiin, höyrysaunassa kovan hien saamiseen riittää vajaa puoli tuntia. Toki tämä on yksilöllistä, Mika jatkaa.

 

Aila ja Mika kiittelevät myös Saunattaren helppokäyttöisyyttä ja toimivaa asiakaspalvelua.

 

Suosittelemme Saunatarta lämpimästi. Asennus hoitui tehokkaasti kylpyhuoneremontin yhteydessä, ja kokonaisuus toimitettiin niin fiksusti pakattuna, että saunan saa sisään pieneenkin asuntoon. Saunattaren asiakaspalvelu on ripeää, kysymyksiimme on vastattu, ja mukana toimitetut ohjeet ovat selkeät. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut, ja perinteinen sauna on jäänyt uutta vähemmälle käytölle, pariskunta toteaa.

 

Entä mitä mieltä Saunattaresta on Samuli-poika?

 

Tämä sauna on vaan jotenkin kivasti erilainen. Siellä on hyvä olla, ja silti on ihan lämmintä.

 

Voisiko tuota paremmin sanoa?

tech
Maksutavat