Mauricio Rosalesin kokemuksia Saunatar-infrapunasaunasta

Mauricio Rosales

Olen Mauricio Rosales, kansainvälisen kaupan ammattilainen Hondurasista. Perheeseeni kuuluu rakas vaimoni sekä reilu 1-vuotias tyttäreni. Minulle arvokkaita asioita elämässä ovat: perhe, terveys, luonto, rakkaus ja hengellinen kasvu. Vapaa-ajallani tykkään matkustella, tehdä ruokaa, katsoa elokuvia, soittaa musiikkia ja harrastaa erilaisia urheilulajeja. Pidän erityisesti pesäpallosta, koripallosta ja tenniksestä.

Käyn myös säännöllisesti Tampereen Go Go City -kuntosalilla, missä myöskin tutustuin ensimmäistä kertaa Saunatar-infrapunasaunaan. Minulla on aikaisemmin ollut vain satunnaisia kokemuksia infrapunasaunoista hotelleissa, kylpylöissä ja toisilla kuntosaleilla.

Saunatar-infrapunasaunoissa on joitakin erilaisia ominaisuuksia kuin muissa käyttämissäni infrapunasaunoissa. Pystyn säätämään lämpötilaa haluamallani tavalla saunan sisältä. Huomaan myös, että alan hikoilla nopeammin ja tasaisemmin. En usko, että olen ikinä hikoillut niin paljon kuin Saunatar-infrapunasaunassa!

Tyypillinen yleensä 30-45 minuuttia. Otan yleensä lämpimän suihkun ennen saunaan menoa, kaksi kylmää suihkua saunomisen välissä ja vielä yhden lämpimän suihkun saunomisen jälkeen. Juon runsaasti kylmää vettä ja usein kuuntelen uutisia, klassista musiikkia tai tarkistan sähköpostini. Saunomisen jälkeen tunne on energinen, puhdas ja virkistynyt. Kroppa tuntuu huolletulta ja mieli levänneeltä.

Voin lämpimästi suositella Saunatar-infrapunasaunaa. Se on helppo asentaa ja mukava käyttää. Ohjauspaneeli löytyy saunan sisältä, mikä helpottaa asetuksien säätöä saunomisen aikana ja sauna lämpiää nopeasti. Saunan käyttäminen on kuin astuisi sisään terveyttä edistävään paikkaan tietäen, että olo on miellyttävä ja puhdas kun sieltä tulee pois.

Tässä minun vinkkejä Saunatar-infrapunasaunan käyttöön:

  • Käytä sitä niin paljon kuin mahdollista.
  • Pidä se kuivana ja puhtaana.
  • Säädä aika ja lämpötila omaa kehoa kuunnellen.
tech
Maksutavat