Jere Lehtisen kokemuksia Saunatar-infrapunasaunasta

Jere Lehtinen

Olen Jere Lehtinen, Leijonien A-maajoukkueen General Manager, sekä pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt NHL-pelaaja. Asuimme perheeni kanssa Dallasissa 19 vuotta, joista 14 vuotta pelasin aktiivisesti NHL:n riveissä. Takana ovat viidet olympialaiset ja neljät MM-kisat pelaajana sekä yhdet olympialaiset ja neljät MM-kisat pelaajatarkkailijana. Kesällä 2014 muutimme perheeni kanssa takaisin Suomeen ja siitä lähtien olen toiminut päätoimisesti General Managerina Leijonien A-maajoukkueessa.

Vuosien Dallasissa olon jälkeen on kiva olla koti-Suomessa, vaikka siinä onkin omat totuttelunsa. Kaksostyttäremme ja poikamme ovat syntyneet jenkeissä; toki kesät olemme viettäneet usein Suomessa. Tällä hetkellä koti ja perhe ovat elämässäni tärkeimmällä sijalla, ja muutto Suomeen on mahdollistanut enemmän aikaa nähdä sukua, perhettä ja kavereita. Tämä on meille uusi alku ja hyvin rikasta aikaa.

Olimme vaimoni Jaanan kanssa kuulleet infrapunasaunan hyödyistä ja mitä hyvää se tekee kropalle tavalliseen saunaan verrattuna. Olin myös päässyt testaamaan sellaista maailmalla. Saunatar Elite -mallin monipuolisuus viehätti meitä erityisesti, koska siinä samassa on höyrysauna. Tuote tuli vastaan netissä, messuilla sekä myös alan lehdessä. Suunnittelimme hankintaa jo Amerikassa, mutta pääsimme toteuttamaan sen vasta Suomeen tulon ja uuteen kotiin muuton jälkeen. Erityisesti vaimoni on ollut asiassa aktiivinen. Päädyimme Saunatar-infrapunasaunaan, koska tuote oli meidän tarpeisiin täydellinen. Lasisessa suihkukaapissa on sekä höyry- että infrapunasauna. Emme tainneet lopulta edes harkita muita vaihtoehtoja, sillä myyjän tiedotus oli selkeää, palvelu toimi hyvin ja vastaukset sähköposteihin tulivat nopeasti.

Jere Lehtinen

Olemme olleet todella tyytyväisiä hankintaan. Infrapunasaunassa rentoutuu mukavasti ja jaksaa olla pidempään kuin tavallisessa saunassa. Rentouttava ja uudistava vaikutus tulee ikään kuin syvemmältä kehosta. Kun olen kotona, saunon lähes päivittäin. Viihdyn höyrysaunan puolella yleensä parikymmentä minuuttia. Musiikkimahdollisuus on hieno lisä, jota varsinkin naisväki käyttää meillä enemmän. Miinuksia tässä saunassa ei ole, lämpö on hyvin tasainen koko ajan ja malli sopii erinomaisesti suihkusyvennyksemme mittoihin. Erillistä suihkuakaan emme tarvitse, koska infrapuna-höyrysaunassa on myös suihku.

tech
Maksutavat