Anne Kukkohovin kokemuksia Saunatar-infrapunasaunasta

Anne Kukkohovi

Olen muodin ja kauneuden monitoiminainen Anne Kukkohovi. Olen ollut alalla eri rooleissa jo lähes 25 vuotta. Muutama vuosi sitten mietin uudelleen elämääni, arvojani ja tulevaisuuttani yrittäjänä. Siitä syntyi paljon selkeyttä ja uusi ammattini kauneudenhoitotuotesarjan perustajana. Holistinen kauneudenhoitosarjani on nimeltään Supermood ja siinä kiteytyy oikeastaan kaikki asiat, mistä pidän. Ihmettelin kovasti, että maailmalla ei ollut kauneusbrändiä, joka ottaisi huomioon ihmisen kokonaisvaltaisesti — leikkisästi, mutta silti äärimäisen uskottavasti ja tehokkaasti. Omat arvoni näkyvät suoraan Supermoodissa. Niitä ovat rakkaus, ystävällisyys, rehellisyys, läpinäkyvyys ja aitous. Olen jokaisen ideoimani tuotteen takana, niin henkisellä tasolla, kuin raaka-aineidenkin suhteen.

Olen saunatyttöjä ja edellisessä asunnossani oli aivan ihana puusauna meren äärellä, jota en varmaan koskaan lakkaa ikävöimästä. Infrasaunaa olin aiemmin kokeillut kuntosaleilla — mutta rehellisyyden nimissä — saunominen on itselleni niin tärkeä tapa rentoutua, että haluan yleensä saunoa aivan yksin. Infrapunasaunan vaikutuksista olin jo aiemmin lukenut ja kuten ylläolevasta uudesta ammatinvalinnasta voi päätellä, on se myös terveyden, hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon kannalta mainio tapa pitää itsestään huolta. Uudessa kaupunkiasunnossamme ei ollut saunaa, joten päätin hankkia pienen infrapunasaunan rauhalliseksi mietiskelypaikakseni. Saunatar esitti sivustollaan hyvin selkeästi erilaisia tapoja nauttia saunasta ja myös pieni 90 x 90 cm koko oli tärkeää. Saunatarella oli myös loistava aktiiviinen asiakaspalvelu ja chat-neuvonta. Ostaminen, asentaminen ja saunan paikoilleen laittaminen kävi todella vaivattomasti, joten päädyin lopulta valitsemaan Saunatar-infrapunasaunan.

Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hankintaan! Kutsun saunaa meditaatiokopikseni, koska koon puolesta siellä ei voi olla kuin yksin ja se on taas sosiaalisen työni vastapainoksi hyvin tärkeää. Terveyshyödyistä voisin messuta vaikka kuinka paljon. Mutta selkeimpiä asioita on ollut infrasaunan syväpuhdistava vaikutus. Iho on todella kauniissa kunnossa ja siellä palaudun sekä fyysisesti että psyykkisesti. Myös hiukseni ovat kasvaneet hurjaa tahtia. Nyt kyseinen sauna on ollut minulla on pian pari vuotta ja minulle tulee melkeinpä vieroitusoireita, ellen pääse hikoilemaan siellä stressiä pois.

Käytän saunaa hyvin usein työpäivän päätteeksi, jotta saan rentouduttua ja puhdistettuani päivän hälinän mielestäni. Tyypillinen aika on 45 minuuttia ja saunon 4-5 kertaa viikossa. Sauna toimii myös loistavasti urheilusta palautumiseen ja venyttely lämmössä on turvallista. Välillä luen tai kuuntelen musiikkia, mutta hyvin usein vain nautin, kun hiki virtaa ja akut latautuu. Miinuksia ei kahden saunomisvuoden jälkeen ole. Tai sanotaanko, että yksi miinus voi olla se, että saunan paikkaa oli hieman hankala neuvotella aviomiehen kanssa. Nyt infrapunasauna on sopuisasti kodinhoitohuoneessa, jossa se on mukavasti piilossa. Plussia on niin paljon, että kannattaa oikeastaan lukea Saunataren omilta sivuilta lukuisat terveys- ja kauneusvaikutukset sekä ennen muuta kokeilla itse! :)

tech
Maksutavat