Hae rahoitusta

JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai voit hakea luottopäätöksen myös kätevästi älypuhelimella lähettämällä viestin alla olevan ohjeen mukaisesti. Saat päätöksen heti puhelimeesi. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 12 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista lue lisää alareunan linkeistä.

HAE JO TÄNÄÄN

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN HETI

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voimme käsitellä tilauksesi. Lähetäthän meille sähköpostilla skannauksen tai kuvan henkilöllisyystodistuksestasi niin varmennamme ostoksen ja toimitamme tilauksesi.

Voit hakea luottopäätöksen myös kätevästi älypuhelimella lähettämällä viestin TALO2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Kun haet luottopäätöstä, voit tehdä verkkokaupastamme tilauksen käyttäen maksutapaa "Resurs Bank - laskulla tai rahoituksella" jo ennen luottopäätöstä tai sen jälkeen.

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA

RAHOITUSESITE

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

tech
Maksutavat